Skip links

Stijlvolle villa in El Campello (vr1300)

€ 1.100.000

 • woonkamers
  2
  slaapkamers
  6
 • Woonoppervlakte
  440m2
  Perceeloppervlakte
  1600m2

Stijlvolle villa in El Campello

Ruime stijlvolle villa in de wijk Coveta Fuma, met mooi uitzicht over de Middellandse Zee en de kustlijn. Vanuit deze villa heb je mooie vergezichten op de plaatsen Benidorm en San Juan.

Vraag ons naar de uitgebreide fotoreportage

Indeling
Deze grote villa heeft 3 verdiepingen. De begane grond is onlangs compleet gerenoveerd en omgevormd tot complete woonverdieping met een modern karakter. Vanuit het terras en porche loop je de woonkamer met eethoek in met een moderne open keuken. In de gang vind je 2 ruime slaapkamers met badkamer en suite. Aan het einde van de gang zit nog een separate entree. Vanuit de keuken heb je toegang tot een ruime bijkeuken en de garage. Via een trappengang kun je naar de tweede verdieping.

De tweede verdieping is eveneens een complete woonverdieping. Het tradionele karakter is hier bewaard gebleven. Vanuit de straatzijde is deze woonlaag te bereiken via een loopbrug naar de voordeur. Aan de zijkant van de villa is een trap naar de serre, waar je ook toegang hebt tot deze verdieping. De serre is voorzien van grote schuiframen, waardoor je hier ook in de winter heerlijk kunt genieten van het uitzicht. Je loopt vanuit deze ruimte rechtstreeks de grote living met zit- en eethoek in. Via een gang kom je bij de entrée en het trappenhuis. Naast de entree bevindt zich nog een gastentoilet. Aan de rechterzijde in de gang zit een deur naar de keuken. De keuken biedt toegang tot een eetkamer welke meer het karakter heeft van een overdekt terras. Aan het einde van de gang kom je bij twee slaapkamers waarvan een met badkamer en suite en een eigen terras met prima uitzicht over de omgeving. De andere slaapkamer is thans in gebruik als kantoor.

Via het trappenhuis kom je op de bovenste verdieping. Hier vind je nog een ruime slaapkamer met een badkamer en suite en een ruim terras met een mooi uitzicht over de omgeving. Daarnaast is er nog een extra slaapkamer en een gastentoilet aanwezig.

Rondom de woning
De tuin rondom de woning is fraai aangelegd en ziet er verzorgd uit. Hier vind je diverse plekken waar je heerlijk kunt genieten van de zon. Uiteraard vind je hier ook het goed onderhouden zwembad. De woning heeft een eigen oprit naar de garage.

Kwaliteit en onderhoud
Deze villa is recent gedeeltelijk verbouwd. Bij de verbouwing zijn hoogwaardige materialen gebruikt. De afwerking van de hele villa is van een hoog niveau. Onderhoud is de komende jaren niet noodzakelijk.

Kenmerken

Bouw
StatusNieuwbouw
Type woningVrijstaande villa
Bouwjaar2001
UitzichtBerg en zeezicht
LocatieDirecte omgeving kust
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte440 m2
Perceeloppervlakte1600 m2
Indeling
woonkamers2
slaapkamers6
Keukens2
badkamers4
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email