Skip links

Spanjaarden voetballen en bankieren

Spanjaarden voetballen en bankieren

Banco Santander voor de derde keer beste bank ter wereld, En het Spaanse elftal wereld kampioen.

Banco Santander in 2012 de beste bank ter wereld.

Financieel magazine Euromoney heeft Banco Santander voor de derde keer uitgeroepen tot beste bank van de wereld.

Het tijdschrift benadrukt de solide balans van de bank en het vermogen van Santander om zonder onderbrekingen jaar op jaar zijn netto resultaat te verbeteren, zelfs in moeilijke economische tijden,. Dit succes wordt toegeschreven aan internationale diversificatie en de efficiëntie van de bank.

"De beste van het internationale bankwezen" zegt het blad Euromoney.
De Bank is ook bekroond in vijf van haar belangrijkste markten: Verenigd Koninkrijk, Polen (Bank Zachodni WBK), Portugal, Mexico en Argentinië.

"Geen enkele andere Bank heeft leidende posities in 10 belangrijke landen, verdeeld over de volwassen alsook de opkomende markten," zegt de voorzitter van Banco Santander, Emilio Botin.
De grootste concurrent, La Caixa werd door Euromoney uitgeroepen tot de beste bank van Spanje.

Overigens hebben de voetballer van het Spaanse elftal ook niet slecht geboerd.

Zij ontvingen allemaal een extra zakcentje van 300.000 euro. Dit opgeteld bij de 7 ton die ze ontvingen voor het wereldkampioenschap en de 2 ton voor het Europese kampioenschap in 2008 heeft de mannen toch even een flinke fooi opgebracht.

Ik ga ervan uit dat het allemaal bij de Banco Santander hebben is gestald. Want de beste voetballers ter wereld kiezen natuurlijk voor de beste bank van de wereld. Logisch zou Johan zeggen.