Skip links

Lift mee op de banken korting maar ga voor het beste

Lift mee kortingen Spaanse banken

De betere locaties zullen als eerste in prijs herstellen. Kies daarom de beste locatie uit het aanbod van de bank.

Meeliften op de kortingen van de Spaanse banken

De kortingsacties van de Spaanse banken zetten ook de prijzen van mooie locaties onder druk. Een prijsdaling van 39% hebben we al bij elkaar gesprokkeld vanaf 2007.

De betere locaties zullen als eerste weer in prijs herstellen

De betere locaties en de mooie woningen raken op. Bouwbedrijven die eerder hun projecten gemakkelijk gefinancieerd kregen hebben nu de grootste problemen.

Op nieuwbouw woningen hoeven we dan ook de eerste jaren niet meer te rekenen. Mooie woningen en vooral die op de betere locaties zullen de eersten zijn die weer in prijs gaan stijgen.

Brand je vingers niet aan mindere kwaliteit

Heel veel korting op iets waar je niets mee kunt is altijd nog te duur. Je kunt er op rekenen dat deze huizen niet meer in prijs gaan stijgen. De mindere kwaliteit blijft onverkoopbaar over. Met mindere kwaliteit bedoel ik ook de minder goede locaties.

Banken aanbod vaak ongeschikt voor het Spanje dat wij zoeken

Via ons kantoor kunnen we aanbieden en verkopen uit de woningvoorraad van 2 grote Spaanse banken. Op het moment van het schrijven van dit artiekl ongeveer 35.000 Spaanse woningen. Jammer voor de bank, maar het grootste deel van het aanbod is absoluut ongeschikt voor het Spanje dat wij zoeken.

Tip:

Ga voor het beste en gebruik de kortingsacties van banken in je prijs onderhandelingen met de verkoper.