Skip links

De 10 best bezochte huizen portals van Spanje op een rij

Best Spanish Realestate portals

Het grootste aanbod van onroerend goed in Spanje vind je in dit overzicht.

10 grootste Spaanse huizen portals op een rij gezet

Een huis kopen in Spanje begint meestal met speuren op allerlei Spaanse huizen sites. Een Spaanse Funda die als verkoop portal heel Spanje afdekt kent Spanje niet. Er zijn zeker 10 huizensites die allemaal de moeite waard zijn. Het zijn vaak gratis huizensites waar particuliere verkopers hun huis gratis te koop mogen zetten. Professionele makelaars moeten betalen voor het te koop aanbieden van huizen op deze huizensites.
Wil je informatie wat dichter bij de bron, kijk dan eens op de Spaanse portals.

Het is een goed middel om eens te kijken wat er te koop staat in het gebied waar je zou willen kopen in Spanje. En eens kijken hoe de prijzen liggen in jouw gebied, ook niet onbelangrijk. De 10 grootste Spaansehuizen portals heb ik hier op een rij gezet.

1 – Fotocasa.es

Fotocasa logo


Spaans Engels en Duits Talig met 2.094.000 bezoekers per maand de best bezochte huizen portal van Spanje. Als je kijkt naar het aantal geadverteerde woningen op fotocasa komen ze op een 2e plaats van Spanje met 1,2 miljoen woningen. Samen met de nummer 2 van deze lijst zou deze site de Funda Spanje kunnen worden genoemd.

2 – Idealista.comNummer 2 op de ranglijst zou qua aanbod ook Funda Spanje kunnen zijn. De naam van deze huizen site is idealista. Op basis van het aantal bezoekers per maand komt deze huizensite op plaats 2. Gemiddeld zijn dat er 1.734.000 per maand. Gezien het aantal geadverteerde huizen komt deze site met 1,3 miljoen woningen op de 1e plaats in Spanje. Naast natuurlijk Spaans onder andere ook Engels Frans en Duits talig.

3 – Enalquiler.comGrote huizenwebsite, nummer 3 op de Spaanse vastgoed ranglijst. Dit portal adverteert alleen huurwoningen. Ruim 200.000 eenheden, maar uitsluitende voor de verhuur. Gemiddeld heeft de site enalquiler 1.336.000 bezoekers per maand.

4 – Pisos.com


Op plaats 4 met 1.247.000 bezoekers per maand. Een overzichtelijke website met bijna 700.000 stuks onroerend goed. Een klein nadeel, de site pisos.com is alleen Spaanstalig.

5 – Yaencontre.comDe 5e in de rij van vastgoed portals in Spanje. De site yaencontre laat bijna 800.000 woningen zien. En heeft gemiddeld bijna 1 miljoen bezoekers per maand. Hier zitten ook mensen die op zoek zijn naar een baan bij. De site adverteert namelijk ook banen en cursussen. Alleen Spaanstalig.

6 – Tucasa.comTucasa.com is alleen in het Spaans. Het aanbod van 250.000 stuks woningen op deze site wordt gemiddeld per maand door 456.000 bezoekers bekeken.

7 – Habitaclia.com
Op plaats 7 de website met hoofdzakelijk aanbod in noord Spanje,Catalonië.
Meertalige site , Engels , Frans , Duits met gemiddeld 335.000 bezoekers per maand en 114.000 stuks onroerend goed.

8 – Expocasa.comGrote site met meer vraag en aanbod, vergelijkbaar met marktplaats. Maar doen met een speciaal vastgoed rubriek van 240.000 woningen nog goed mee. Gemiddeld is deze site goed voor 143.000 bezoekers per maand.

9 – Ventadepisos.com
Het bezoekers aantal is niet bekend, vandaar staat venta de pisos op plaats 9. Als je kijkt naar het aantal woningen, bijna 500.000 stuks had deze onroerend goed portal op plaats 5 kunnen staan. Veel onroerend goed aanbod, maar alleen Spaanstalig.

10 – Tupiso.com


De hekkensluiter is de site tupiso. Maar toch nog goed voor 63.000 bezoekers gemiddeld per maand. Met een aanbod van 400.000 woningen.

Placeholder