Skip links

De 10 best bezochte huizen portals van Spanje op een rij

Best Spanish Realestate portals

Het grootste aanbod van onroerend goed in Spanje vind je in dit overzicht.

10 grootste Spaanse huizen portals op een rij gezet

Een huis kopen in Spanje begint meestal met speuren op allerlei Spaanse huizensites. Een Spaanse Funda die als onroerend goed portal heel Spanje afdekt kent Spanje niet. Er zijn zeker 10 huizenwebsites die allemaal de moeite waard zijn. Het zijn vaak huizensites waar particuliere verkopers hun woning gratis te koop mogen zetten. Professionele makelaars moeten betalen voor het te koop aanbieden van woningen op deze huizensites.

Wil je actuele informatie over het woningaanbod in specifieke regio's in Spanje, kijk dan eens op deze Spaanse huizen portals. Het is een handig hulpmiddel om te kijken wat er te koop staat in het gebied waar je zou willen kopen in Spanje. En ook niet onbelangrijk, eens kijken hoe de prijzen liggen in jouw zoekgebied.

De 10 grootste Spaanse huizensites heb ik hier op een rij gezet.

Logo Idealista

1- Idealista

"Funda Spanje" zou ook de naam van deze onroerend goed website in Spanje kunnen zijn. Idealista is namelijk het grootste en meest gebruikte vastgoedportal in Spanje. De site heeft een uitgebreid aanbod van vastgoedadvertenties. Alleen al in de provincie Alicante laat deze website een woningaanbod van bijna 60.000 woningen zien. Met 19 miljoen bezoekers per maand verdient deze Spaanse huizen website de eerste plaats in de ranglijst.

Logo Fotocasa

2- Fotocasa

Er zijn 2 Spaanse huizen websites die zich met recht de "Spaanse Funda" zouden kunnen noemen. Fotocasa is er 1 van. Met meer dan 8 miljoen bezoekers per maand en bijna 80.000 Spaanse woningen in de provincie Alicante komt deze site op plaats 2 van de 10 beste Spaanse huizen portals. Fotocasa heeft een uitgebreide database met onroerend goed advertenties, variërend van appartementen, geschakelde woningen en villa's. De website is Spaans, Engels en Duitstalig.

Logo Habitaclia

3- Habitaclia

Deze toont woningaanbod in Spanje, met de focus op onroerend goed aanbod aan de Spaanse kust, de Balearen ( Ibiza Mallorca) en de Canarische Eilanden.Per maand bezoeken 2,7 miljoen mensen deze huizensite in Spanje. Het aanbod aan de Costa Blanca (Alicante) telt iets meer dan 75.000 Spaanse koopwoningen. Habitaclia biedt meertalige ondersteuning om internationale klanten te helpen bij het zoeken naar onroerend goed in Spanje.

4- Pisos.com

Logo Pisos.com

Op plaats 4 met 4,6 miljoen bezoekers per maand. Een overzichtelijke website met bijna 26.000 stuks onroerend goed aan de Costa Blanca, provincie Alicante. Tegenwoordig heeft Pisos.com een meertalige ondersteuning om ook internationale klanten te helpen bij het zoeken naar onroerend goed in Spanje.

5- Kyero

Logo Kyero

Kyero richt zich met name op onroerend goed aan de Middellandse Zeekust van Spanje, waaronder de Costa Blanca, Costa del Sol, Costa Brava, Ibiza en Mallorca. Dit zijn de gebieden die het meest populair zijn bij buitenlanders die een huis willen kopen in Spanje. In de provincie Alicante vind je bijna 50.000 Spaanse woningen te koop op deze site. De site wordt door ongeveer 3 miljoen mensen gezien per maand.

6 Enalquiler

Logo Enalquiler

Deze website is gericht op huurwoningen en biedt een uitgebreide lijst van beschikbare huurwoningen in heel Spanje. Daarom is deze onroerend goed website een handig hulpmiddel voor mensen die op zoek zijn naar een huurwoning in Spanje. Je vindt er meer dan duizend woningen in de provincie Alicante, zowel voor lange termijn huur als kortetermijnverhuur.

7- ThinkSpain

Logo Thinkspain

Een meertalige website, handig om internationale bezoekers te helpen bij het zoeken naar onroerend goed in Spanje. ThinkSpain biedt een uitgebreide lijst van het onroerend goed aanbod in verschillende regio's van Spanje.Spanje. In de provincie Alicante heb je de keuze uit ruim 100.000 woningen.

8- Tucasa

Logo Tucasa

Deze huizensite is alleen Spaanstalig. Een behoorlijk woningaanbod, in de provincie Alicante ruim 90.000 advertenties.

9- Indomio

Logo Indomio

Dit is de opvolger van de site Venta de Pisos. In de provincie Alicante heeft deze site 40.000 onroerend goed aanbiedingen. Helaas is de site alleen Spaanstalig.

10- SpainHouses

Logo Spainhouses

SpainHouses biedt meertalige ondersteuning om internationale klanten te helpen bij het zoeken naar onroerend goed aan de Spaanse Middellandse Zeekust. Het aantal geadverteerde woningen in de provincie Alicante ligt rond de 30.000.

** Dezelfde woningen kunnen vaker op de websites in beeld komen omdat in Spanje een woning vaak bij meerdere makelaars in de verkoop wordt gezet. Dit geeft een vertekend beeld in het aantal werkelijk beschikbare woningen.

Placeholder