Skip links

Woning met zeezicht in El Campello (gh6079)

Verkocht

Met groot dakterras

  • woonkamers
    1
    slaapkamers
    2
  • Woonoppervlakte
    57m2

Indeling

Deze twee-onder-een-kapwoning heeft twee slaapkamers, één badkamer en een half open keuken. De salon heeft toegang tot een ruim terras. Naast de woning is een vaste trap naar het grote dakterras. Vanuit beide terrassen heb je een prachtig uitzicht over de omgeving en de Middellandse Zee.

Omgeving

Deze leuke woning vind je in een kleinschalige urbanisatie in de wijk Coveta Fuma aan de kust. Het complex beschikt over een mooi zwembad en tennisbaan. Het geheel is parkachtig ingericht met veel groen dat ook altijd keurig wordt onderhouden. Er is meer dan voldoende ruimte om te parkeren.

Coveta Fuma

Dit is een populaire wijk pal aan de kust binnen de gemeente El Campello. Je vindt hier diverse kleine baaitjes en voorzieningen zoals restaurtants en terrasjes en een kleine supermarkt waar dagelijks vers brood wordt gebakken.

Onsluiting

De Coveta Fuma ligt aan de N332 en is daardoor in twee richtingen perfect ontsloten. Een rit naar het centrum van de mooie badplaats El Campello duur ongeveer 10 minuten. De andere kant op, ben je in ongeveer in 20 minuten in Benidorm.

Kenmerken

Bouw
StatusVerkocht
Type woningTwee onder een kap
UitzichtZeezicht
LocatieRustige woonwijk aan de kust
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte57 m2
Indeling
woonkamers1
slaapkamers2
Keukens1
badkamers1
Opslag1
Afstanden
Zee1 km
Vliegveld30 km
Golfbaan10 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email