Skip links

Ruime "finca" in Relleu (vr1437)

Verkocht

Fantastische ligging op een berg

 • woonkamers
  3
  slaapkamers
  5
 • Bebouwd
  438m2
  Oppervlakte perceel
  78000m2

Indeling

Deze finca beschikt over 5 ruime slaapkamers, verdeeld over twee vediepingen. De woning heeft een prachtig en groot ingeglaasd terras, nog groter dan de salon. Vanuit deze ruimte heb je prachtig uitzicht over de bergachtige omgeving. Aan de living zit een ruime eetkeuken. Op deze verdieping heb je twee slaapkamers en een badkamer en gastentoilet.

Via een inpandig trappenhuis kom je bij de grote zolderverdieping en de benedenverdieping. Deze laatste is te gebruiken als gastenappartement, compleet met een eigen keuken, drie slaapkamers, badkamer en gastentoilet.

Verwarming van het pand gebeurt met centrale verwarming op olie gestookt en/of een pelletkachel. De woning is daarnaast voorzien van zonneenergie en een zonneboiler.

Naast de woning staat een grote garage.

Grond

Rond de woning ligt ruim 7,8 ha grond, deels terrassen met onder andere olijfbomen. Vanuit de woning heb je rondom overzicht over je eigen gronden. Op het terrein bevinden zich twee waterbronnen. Overal rond de woning heb je heerlijke terrassen waar je optimaal kunt genieten van het buitenleven. Naast het zwembad vind je een complete buitenkeuken.

Ligging

Door de hoge ligging heb je een geweldig uitzicht over het dorp en de bergachtige omgeving. De ontsluiting is prima via een geasfalteerde (deels) prive weg. Een rit naar het dorp Relleu neemt enkele minuten in beslag. Een rit naar de mooie badplaats Villajoyosa duurt circa 30 minuten.

Kenmerken

Bouw
StatusVerkocht
Type woningVrijstaande villa
Bouwjaar2001
UitzichtMountains
LocatieRural
Oppervlakte en volume
Bebouwde oppervlakte438 m2
Oppervlakte perceel78000 m2
Indeling
woonkamers3
slaapkamers5
Keukens2
badkamers2
Opslag1
Afstanden
Zee27 km
Vliegveld50 km
Geïnteresseerd in deze woning?Bel +34 651 531 468Stuur email