Skip links

Nieuwbouw appartementen in Benidorm (ap2166)

€ 404.000

Prachtig nieuw complex op 200 meter afstand van Playa de Poniente, Benidorm. Keuze uit twee-, drie- en vierkamer appartementen.

  • woonkamers
    1
    slaapkamers
    2

Prachtig nieuw complex op 200 meter afstand van Playa de Poniente, Benidorm. Keuze uit twee-, drie- en vierkamer appartementen.

28 verdiepingen
In totaal worden er 268 appartementen gerealiseerd, verdeeld overtwee gebouwen van 26 verdiepingen. Op de 27e en 28e verdieping nog twee appartementen met solarium.

Faciliteiten
Dit moderne complex wordt in de zomer van 2020 afgebouwd en beschikt over alle faciliteiten die je maar kunt wensen. Een groot formaat zwembad, daarnaast een verwarmd zwembad en een ondiep kinderbad. Tevens drie verwarmde jacuzzis, een fitnesszaal, speeltuin, klimwand, sauna, massagesalon, tennisbaan, paddlebaan, sportveld, pingpong tafel, etc...

Afwerking en inrichting
Er bestaat ook de mogelijkheid om een meubelpakket te bestellen. Er zijn drie pakketten beschikbaar. Ook de eindafwerking kun je naar wens laten maken. Hierbij heb je keuze uit een aantal vooraf geselecteerde configuraties.

Heb je interesse in een appartement en eventueel meubelpakket, opslagruimte en parking, stuur ons dan een mailtje en je ontvangt van ons alle benodigde informatie.

Kenmerken

Bouw
StatusNieuwbouw
Type woningAppartement
Bouwjaar2020
UitzichtZeezicht
Locatie1e/2e lijn Middellandse Zee
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte0 m2
Indeling
woonkamers1
slaapkamers2
Keukens1
badkamers2
Afstanden
Zee1 km
Vliegveld58 km
Golfbaan5 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email