Skip links

Exclusieve villa direct aan zee, Villajoyosa, Alicante (vr1441)

€ 2.200.000

 • woonkamers
  2
  slaapkamers
  6
 • Bebouwd
  445m2
  Oppervlakte perceel
  1261m2

Ligging van de woning
Deze woning ligt op 5 minuten lopen van een mooi zandstrand. Het 5 sterren hotel Montiboli, met een aantal uitstekende restaurants, ligt op op een steenworp afstand van deze villa. Pal daar achter liggen de tennisbanen van het hotel Euro-Tennis.
Uitzicht
Mooi zicht over de Middellandse zee. Met in de verte de skyline van de stad Alicante.

Stuur een mail als je extra foto's en plattegronden van deze woning in je mailbox wilt ontvangen.

Indeling van de woning
Het idee van de architect was te werken met grote open ruimtes. Alle ruimtes hebben veel natuurlijke lichtinval.
De begane grond
Op de begane grond is een ruimte gecreëerd van 180 m2 met daarin en moderne keuken, een eetgedeelte, woonkamer en een lounge. Verder op deze verdieping het entree gedeelte met garderobe, een lift voor de 3 verdiepingen, een gastentoilet, 2 slaapkamers met hun badkamers en suite en 2 extra slaapkamers die samen een badkamer delen.
Onderbouw

Ook hier een grote en mooi afgewerkte open ruimte van 290 m2. Verder een compleet appartement van 70 m2 met 2 slaapkamers en 2 badkamers en suite. En een was- en voorraadruimte van 14 m2
Dakterras
Panorama terras met een oppervlakte van 240m2. Prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Dit terras is bereikbaar met de lift, maar ook via een elegante trap en glazen loopbrug.
Zwembad

Verwarmd zwembad met een breedte van 3 meter en een lengte van 15 meter. Het zwembad heeft een elektrisch bedienbare geïsoleerde afdekking . Het water wordt behandeld via zoutelektrolyse en automatische zout- en PH regelsysteem. Het wordt schoongehouden door in ingebouwd zelfreinigend systeem. De buitendouche en een kleedruimte met toilet maken het zwembad gedeelte compleet.
Over Villajoyosa
Een kleurrijk dorp met een jarenlange traditie van vissen en chocolade maken. Villajoyosa, in de volksmond wordt deze vissersplaats in de provincie Alicante " La Vila" genoemd. Zeer herkenbaar door honderden huizen met vel gekleurde gevels. De kerk en de smalle straatjes binnen de stadsmuren vormen de oude stad van Villajoyosa. Het enorme natuurlijke zandstrand dicht tegen het oude gedeelte maakt van Vilajoyosa een plaats waar ieder graag wil zijn.

Kenmerken

Bouw
StatusBestaande bouw
Type woningVrijstaande villa
Bouwjaar2017
UitzichtZeezicht
LocatieVillajoyosa
Oppervlakte en volume
Bebouwde oppervlakte445 m2
Oppervlakte perceel1261 m2
Indeling
woonkamers2
slaapkamers6
Keukens2
badkamers5
Opslag2
Afstanden
Zee0 km
Vliegveld44 km
Golfbaan23 km
Geïnteresseerd in deze woning?Bel Stuur email