Skip links

Appartement aan zee in El Campello (ap2207)

€ 125.000

Met prachtig zeezicht tot aan Alicante

  • woonkamers
    1
    slaapkamers
    1
  • Woonoppervlakte
    42m2

Indeling

Dit leuke appartement bestaat uit een keuken, badkamer, slaapkamer salon en ruim terras met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping, toegankelijk via een lift en een trappenhuis.

Perfecte zonligging

Het appartement is op het zuiden georiënteerd en heeft een perfecte zonligging. In de zomer wordt het niet te heet, in de winter niet te koud. Het terras is ingeglaasd waardoor de leefruimte aanzienlijk is vergroot. In de zomer schuif je de ramen open.

Prachtig uitzicht

Vanuit de vierde verdieping heb je een prachtig uitzicht over de kustlijn van El Campello helemaal tot en met Alicante. Op de grond naast het complex mag niet meer worden gebouwd en is thans in gebruik als park. Het uitzicht is hierdoor gegarandeerd voor de toekomst.

Het complex

Hoewel het al een wat ouder complex betreft, gebouwd in opdracht van een Nederlands pensioenfonds, is het erg degelijk gebouwd en wordt het bovendien keurig onderhouden. Er is zelfs al jaren dezelfde permanente conciërge aanwezig op het complex die alle ins en outs kent.

De gemeenschappelijke tuinen zijn prachtig en je vindt overal heerlijke plekken om van het mediterrane klimaat te genieten. Aan parkeerplaatsen op het terrein is geen gebrek. Deze zijn voor bewoners toegankelijk via een elektrische inrijpoort. Op diverse plekken zijn bovendien looppoortjes aanwezig.

Omgeving

Een prachtige plek direct aan de mooie kustlijn bij El Campello, met naast het complex een mooie, rustige baai. Op korte afstand van het gebouw is een treinstation waarmee je richting Alicante gaat, of naar het zuiden richting Benidorm. Het ligt op iets meer dan een kilometer van de jachthaven van de badplaats El Campello, met zijn gezellige boulevard. Hier vind je talloze terrasjes, restaurants en winkels.

Kortom, ben je op zoek naar een perfecte uitvalsbasis, vakantieverblijf, verhuurobject of investering? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou.

Wil je meer weten? Stuur ons dan een berichtje of bel ons.

Kenmerken

Bouw
StatusGereserveerd
Type woningAppartement
Bouwjaar1974
Uitzichtseaview
Locatie1st line
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte42 m2
Indeling
woonkamers1
slaapkamers1
Keukens1
badkamers1
Afstanden
Vliegveld25 km
Golfbaan10 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email