Skip links

Vrijstaande woning in Alicante (vr1398)

€ 210.000

Leuke woning met vijf slaapkamers op een groot perceel in Alicante.

 • woonkamers
  2
  slaapkamers
  5
 • Woonoppervlakte
  155m2
  Perceeloppervlakte
  2046m2

Deze woning ligt dicht bij de plaats Muchamiel en is gebouwd op een ruim bouwperceel vol met olijf- en fruitbomen.

Indeling
De woning bestaat uit twee verdiepingen. Via de porche kom je de woning binnen. Op de begane grond vind je twee slaapkamers, een salon, gesloten keuken met eetkamer en een badkamer. In de woonkamer heb je een sfeervolle schouw met een houtkachel.

Via een open trap kom je bij nog eens drie slaapkamers, een badkamer en nog een salon met toegang tot een balkon. Hier is eenvoudig een extra slaapkamer van te maken. De woning beschikt over airconditioning.

Perceel
De woning staat op een ruim perceel, voorzien van een elektrische inrijpoort. Bij de woning ligt een mooi rond zwembad en een garage met opslagruimte. Een groot gedeelte van het perceel is beplant met olijfbomen en diverse fruitbomen.

Omgeving
De woning ligt in een rustige wijk in het buitengebied met enkel vrijstaande woningen op ruime percelen. In de directe omgeving vind je prachtige wandel- en fietsroutes. Op 1 kilometer afstand ligt de indrukwekkende kloof van de Rio Seco of Rio Monnegre.

Hoewel het huis op grondgebied van de gemeente Alicante staat, ligt het object dichter bij de plaats Muchamiel. Het centrum van deze plaats bereik je met een autorit van 10 minuten. De stranden van El Campello en San Juan zijn in 15 minuten te bereiken.

Kenmerken

Bouw
StatusBestaande bouw
Type woningVrijstaande villa
Bouwjaar1989
UitzichtLandschappelijk
LocatieLandelijk
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte155 m2
Perceeloppervlakte2046 m2
Indeling
woonkamers2
slaapkamers5
Keukens1
badkamers2
Afstanden
Zee14 km
Vliegveld26 km
Golfbaan8 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email