Skip links

Villa met prachtig uitzicht in Alicante (vr1403)

Verkocht

Vrijstaande villa met prachtig uitzicht te koop in de omgeving van Alicante.

 • woonkamers
  1
  slaapkamers
  3
 • Woonoppervlakte
  139m2
  Perceeloppervlakte
  4120m2

Op een groot perceel met tal van mogelijkheden, zoals het realiseren van een gastenverblijf in de benedenverdieping.

Indeling
De villa heeft een hoog afwerkingsniveau en beschikt over drie ruime slaapkamers. De ruime hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer met dubbele spoelbak en inloopdouche. De twee gastenkamers delen samen een badkamer met inloopdouche. De badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.

Vanuit de salon en de grote keuken heb je een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de stad Alicante. Vanuit de salon heb je toegang tot een heerlijk terras met prachtige vergezichten.

Aan de zijkant van de woning heb je een tweede terras met prachtig zicht op de bergen.

Vraag hier naar de extra foto’s van deze villa.

Onderverdieping
De complete onderverdieping van 139m2 is naar eigen inzicht verder af te werken, bijvoorbeeld als gastenverblijf, praktijkruimte of hobbyruimte.

Ruimte
De villa is gebouwd op een groot bouwperceel. Rondom de woning is diverse sierbeplanting aangebracht en bestaat de verharding uit anti worteldoek met siergrind. Achter de woning is een terras aangelegd met printbeton waar je heerlijk beschut van de zon kunt genieten. Het perceel is toegankelijk via een elektrisch bedienbare inrijpoort met daarnaast een looppoort. Het overige gedeelte van het terrein is naar eigen wens verder in te richten. Op het terrein bevindt zich een ondergronds (regen)waterdepot waarmee de tuin kan worden voorzien van water.

Omgeving
De villa is gebouwd in de rustige omgeving van Monnegre, binnen de gemeente Alicante. Hier vind je enkel vrijstaande woningen op ruime percelen. Het gebied kenmerkt zich door ruige natuur in de directe omgeving, met dichtbij een imposante rivierbedding. Ideaal voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.

Kenmerken

Bouw
StatusVerkocht
Type woningVrijstaande villa
Bouwjaar2018
UitzichtBerg en zeezicht
LocatieLandelijk
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte139 m2
Perceeloppervlakte4120 m2
Indeling
woonkamers1
slaapkamers3
Keukens1
badkamers2
Afstanden
Zee15 km
Vliegveld30 km
Golfbaan10 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email