Skip links

Twee luxe villa’s in Moraira (vr1390)

€ 1.800.000

Twee luxe villa’s in Moraira, op slechts 2 kilometer van het populaire Moraira.

 • woonkamers
  3
  slaapkamers
  10
 • Woonoppervlakte
  600 m2
  Perceeloppervlakte
  3200 m2

Combideal, gebouwd op maar liefst 4 aan elkaar grenzende percelen. Op slechts 2 kilometer van het populaire Moraira. Uniek object, ideaal als investering, voor dubbele bewoning of voor de verhuur.

Villa 1
Een grote villa met drie verdiepingen. Op de begane grond een grote salon, half open keuken met bijkeuken, twee ruime slaapkamers met twee badkamers. Vanuit de salon toegang tot de grote tuin met prachtige buitenkeuken en groot formaat zwembad.

Op de eerste verdieping twee grote slaapkamers voorzien van een eigen badkamer. Eén van de slaapkamers heeft een ruim terras met prachtig uitzicht op de zee en de omgeving.

In de benedenverdieping is een appartement voorbereid. Hier is vrij eenvoudig een extra woonlaag te realiseren met twee slaapkamers, keuken, badkamer en salon.

Deze villa op drie percelen is ook appart verkrijgbaar. Klik op deze link voor meer informatie.

Villa 2
Bestaande uit twee verdiepingen. Op de begane grond drie slaapkamers en twee badkamers, een ruime salon, gesloten goed uitgeruste keuken, bijkeuken en opslagruimte. Vanuit de woonkamer direct toegang tot het heerlijke half overdekte terras en zwembad.

Op de eerste verdieping nog eens twee ruime slaapkamers en grote luxe badkamer. De slaapkamers hebben toegang tot een mooi terras met prachtig uitzicht op zee en de heuvels rond Moraira.

Deze villa is ook appart te koop. Klik op deze link voor meer informatie.

Situering op de percelen
De beide villa’s staan op de buitenste percelen. Op de middelste twee percelen vind je de grote buitenkeuken en het grote zwembad.

Kenmerken

Bouw
StatusBestaande bouw
Type woningVrijstaande villa
Bouwjaar2012
UitzichtBerg en zeezicht
LocatieDirecte omgeving kust
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte600 m2
Perceeloppervlakte3200 m2
Indeling
woonkamers3
slaapkamers10
Keukens3
badkamers7
Afstanden
Zee2 km
Vliegveld100 km
Golfbaan6 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email