Skip links

Ruime villa in Mutxamel (vr1445)

Verkocht

Buitenkans!! Riante villa met een zwembad en een grote tuin

 • woonkamers
  2
  slaapkamers
  5
 • Woonoppervlakte
  298m2
  Perceeloppervlakte
  1277m2

Indeling

Deze villa bestaat uit twee woonlagen, met elkaar verbonden via inpandige trapopgang. De bovenwoning heeft twee verdiepingen met op de eerste verdieping een salon met aangrenzend een groot terras, keuken, twee slaapkamers en twee badklamers. Op de verdiepingsvloer vind je nog een ruime alaapkamer, badkamer en twee balkons.

Benedenwoning

De benedenwoning heeft een salon, keuken, twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De beneden woning is toegankelijk via inpandige trap, de garage, en de schuifpui. Vanuit de beneden woning heb je rechtstreeks toegang tot de tuin. In de garage is veel extra bergingsruimte.

Ruim perceel

Het perceel van bijna 1300 m2 is toegankelijk via een elektrisch bedienbare inrijpoort met daarnaast een looppoort. Rondom het zwembad van ongeveer 10 x 5 meter ligt een een betegeld terras. Daaromheen is de tuin voorzien van diverse volwassen beplanting en siergrind. Naast het zwembad staat een buitendouche.

Omgeving

Deze fraaie villa ligt in een buitenwijk van Mutxamel op slechts 5 minuten afstand van het centrum. De wijk bestaat voornamelijk uit vrijstaande villa’s op ruime percelen vanaf 800m2. De wijk is de laatste jaren flink in opkomst en in trek bij mensen die werken in Alicante, maar graag ruimtelijk willen wonen. Ook buitenlandse kopers weten deze wijk steeds beter te vinden, onder andere door de prima ontsluiting naar de badplaatsen El Campello en San Juan en Golf Resort Bonalba. Zo is er een gezonde mix ontstaan tussen vakantiewoningen en permanente bewoning.

Kenmerken

Bouw
StatusVerkocht
Type woningVrijstaande villa
Bouwjaar2006
UitzichtMountainviews
LocatieWoonwijk in buitengebied
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte298 m2
Perceeloppervlakte1277 m2
Indeling
woonkamers2
slaapkamers5
Keukens2
badkamers5
Opslag1
Afstanden
Zee12 km
Vliegveld27 km
Golfbaan6 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email