Skip links

Ruime villa in Monnegre, Alicante (vr1367)

Verkocht

Villa met zeezicht en zwembad met kap, op een perceel van ruim 4300 m2.

 • woonkamers
  1
  slaapkamers
  3
 • Woonoppervlakte
  168m2
  Perceeloppervlakte
  4363m2

Villa op perceel van ruim 4300 m2, met overdekt zwembad en prachtig uitzicht over de omgeving, de zee en de stad Alicante.

Indeling
Bij binnenkomst een hal met daaraan een ruime salon. Rechts daarvan een flinke gesloten keuken. Via een gang kom je bij drie slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer. Naast de keuken heb je nog een kamer dat gebruikt wordt als opslagruimte. Onder de woning bevindt zich de garage en daarnaast de filterinstallatie van het zwembad. Hier heb je nog veel opslagmogelijkheden.

Tuin en terras
Direct grenzend aan de woning een heerlijk terras met zwembad. Vanuit hier heb je mooie vergezichten richting Alicante en de Middellandse Zee. Met het overdekte zwembad verleng je het zwemseizoen aanzienlijk. Rond de woning is verharding met printbeton aangelegd.

Perceel
De woning bevindt zich op het hoogste gedeelte van het perceel. Daaromheen heb je een mooi aangelegde tuin. Door de omvang van het perceel kan, wat verder van de woning, de natuur min of meer zijn eigen gang gaan. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het perceel verder in te richten.

Omgeving
De villa staat in Monnegre, Alicante, in een kleine rustige wijk met enkele vrijstaande villa’s. Het gebied eromheen is vrij ruig en onontgonnen. Dichtbij vind je de rivier(bedding) de Montnegre, waar je prachtige wandelingen kunt maken. De badplaatsen El Campello en San Juan liggen op ca 20 minuten rijden.

Kenmerken

Bouw
StatusVerkocht
Type woningVrijstaande villa
Bouwjaar2003
UitzichtBerg en zeezicht
LocatieLandelijk
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte168 m2
Perceeloppervlakte4363 m2
Indeling
woonkamers1
slaapkamers3
Keukens1
badkamers2
Afstanden
Zee15 km
Vliegveld28 km
Golfbaan10 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email