Skip links

Prachtig penthouse appartement El Campello (ap2190)

€ 377.000

Ruim appartement met twee verdiepingen dakterras in het centrum van deze badplaats.

  • woonkamers
    1
    slaapkamers
    5
  • Woonoppervlakte
    126m2

Indeling

Het appartement beschikt over maar liefst 5 slaapkamers, een ruime salon, gesloten keuken en twee badkamers. Aan de salon grenst een ruim terras van ongeveer 29 m2. Het appartement is voorzien van airconditioning en centrale verwarming. Dit grote appartement leent zich bij uitstek als uitvalsbasis als vakantiewoning, verhuurobject of als permanente verblijfsplaats.

De totale oppervlakte van dit appartement is maar liefst 240 m2.

Dakterras

Via een inpandige trap kom je bij de bovenverdieping. Hier vind je nog een grote slaapkamer die thans dient als gym, met daarnaast een extra toilet. Vanuit de gym kom je op het dakterras van ongeveer 80m2. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over de bergachtige omgeving en de Middellandse Zee. Het appartement heeft een zuid westelijke oriëntatie.

Appartementen als deze vind je zelden.

Het gebouw

Dit appartment heeft maar liefst twee eigen parkings in het souterrain van het gebouw. Naast het gebouw bevindt zich een gemeenschappelijk zwembad.

Ligging

Dit penthouse appartement ligt midden in het centrum van El Campello, tegenover het tramstation. Rondom vind je tal van voorzieningen zoals supermarkten, barretjes, restaurants, winkels etc. Het strand en de fraaie boulevard van deze badplaats ligt op zo’n 400 meter afstand.

Kenmerken

Bouw
StatusGereserveerd
Type woningAppartement
Bouwjaar2008
UitzichtMountainview and seaview
LocatieCity centre
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte126 m2
Indeling
woonkamers1
slaapkamers5
Keukens1
badkamers2
Opslag1
Afstanden
Vliegveld25 km
Golfbaan10 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email