Skip links

Penthouse appartement in Muchamiel (ap2185)

€ 119.000

Prachtig uitzicht over de bergen en de zee, inclusief dakterras.

  • woonkamers
    1
    slaapkamers
    2
  • Woonoppervlakte
    57m2

Indeling

Dit fraaie terras-appartement beschikt over twee slaapkamers en een badkamer, een ruime salon met rechtstreeks toegang tot een heerlijk terras van 27 m2, voorzien van een vaste barbecue. Daarnaast een ruime keuken met een deur naar het terras.

Groot dakterras

Via een vaste trap vanuit het terras kun je naar boven naar een ruim dakterras van 42 m2, voorzien van zonnescherm. Hier heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de bergachtige omgeving en de Middellandse Zee.

Het complex

Dit leuke complex met de naam Panorama Golf heeft een gemeenschappelijk zwembad met een badje voor de allerkleinsten. Daarnaast vind je er een leuk speeltuintje. Parkeergelegenheid is er vollop, binnen het afgesloten terrein dat enkel toegankelijk is voor bewoners.

Omgeving

Panorama Golf ligt in een opkomende buitenwijk van Muchamiel, een middelgrote typisch Spaanse plaats bij Alicante waar je alle faciliteiten vindt die je nodig hebt. Je vind in deze wijk met name vrijstaande woningen op ruime percelen.

Dit complex ligt wat hoger tegen een berg, aan de rand van de wijk. Hierdoor blijft het fraaie uitzicht voor de toekomst gegarandeerd. De ontsluiting naar het centrum van de plaats Muchamiel is uitstekend en neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Het strand bereik je binnen 15 minuten.

Kenmerken

Bouw
StatusBestaande bouw
Type woningAppartement
Bouwjaar2006
UitzichtBerg- en zeezicht
LocatieWoonwijk in buitengebied
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte57 m2
Indeling
woonkamers1
slaapkamers2
Keukens1
badkamers1
Afstanden
Zee10 km
Vliegveld25 km
Golfbaan10 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email