Skip links

Leuke hoekwoning in El Campello (gh6077)

€ 125.000

Met groot terras en dakterras. Urbanisatie met zwembad en tennisbaan.

  • woonkamers
    1
    slaapkamers
    2
  • Woonoppervlakte
    68m2

Deze gezellige woning heeft een terras aan de woonkamer en een dakterras met prachtig uitzicht over de omgeving.

Indeling
Bij binnenkomst in de woonkamer heb je aan de linkerkant twee slaapkamers. Daarnaast bevindt zich de badkamer. Aan de rechterkant vind je de open keuken.

Via een trap tegen de zijkant van de woning kom je op het ruime dakterras. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over de wijk en de bergen. Naast de woning heb je ook nog een kleine berging.

Vraag ons hier naar de foto’s van deze woning.

Urbanisatie
Het complex waar de woning op ligt is altijd zeer goed onderhouden en bestaat uit reeds volwassen beplanting. Direct naast de woning heb je ruim voldoende parkeerplaatsen. De bewoners van het park kunnen gebruik maken van het gezamenlijk zwembad en de tennisbaan.

Omgeving
Je vind deze woning in de wijk Coveta Fuma in el Campello. Een gezellige wijk die zich kenmerkt door de vele hoogteverschillen. In het midden van de wijk is een plein met diverse restaurants en een kapper. Ook vind je er een kleine supermarkt waar dagelijks vers brood wordt gebakken. Op korte afstand van de woning is een treinstation waarmee je naar Alicante of Benidorm en verder kunt reizen.

El Campello
Het centrum van deze fraaie badplaats ligt op ongeveer 10 minuten rijden van de woning. Je vind hiet tal van faciliteiten, een mooie jachthaven en prachtige boulevard met winkels, restaurants en bars.

Kenmerken

Bouw
StatusGereserveerd
Type woningTwee onder een kap
UitzichtLandschappelijk
LocatieDirecte omgeving kust
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte68 m2
Indeling
woonkamers1
slaapkamers2
Keukens1
badkamers1
Afstanden
Zee1 km
Vliegveld32 km
Golfbaan12 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email