Skip links

Leuke geschakelde woning in El Campello (gh6076)

Verkocht

  • woonkamers
    1
    slaapkamers
    2
  • Woonoppervlakte
    68m2

Voorzien van ruim dakterras en prachtig zicht op zee.

Indeling
Deze gezellige woning heeft twee slaapkamers, een moderne badkamer en salon met open keuken. De slaapkamers zijn voorzien van ruime inbouwkasten. Aan de salon heb je een ruim terras met zonnescherm en prachtig uitzicht over de omgeving en de zee.

Ontvang je graag meer foto's van deze woning? Klik dan op deze link en je ontvangt via email.

Ook te koop: twee woningen tegen elkaar in de rij er boven, zie gh6074 en gh6075

Uitzicht
Op het grote dakterras heb je in alle richtingen prachtig uitzicht over de bergen, de wijk en de Middellandse Zee. Dit dakterras is te bereiken via een trap aan de zijkant van de woning.

Omgeving
Deze leuke woning vind je in een kleinschalige urbanisatie in de wijk Coveta Fuma. Het complex beschikt over een mooi zwembad en tennisbaan. Het geheel is parkachtig ingericht met veel groen dat ook altijd keurig wordt onderhouden. Er is meer dan voldoende ruimte om te parkeren.

Coveta Fuma
Dit is een populaire wijk pal aan de kust binnen de gemeente El Campello. Je vind hier diverse kleine baaitjes en voorzieningen zoals restaurtants en terrasjes en een kleine supermarkt waar dagelijks vers brood wordt gebakken.

Onsluiting
De Coveta Fuma ligt aan de N332 en is daardoor in twee richtingen perfect ontsloten. Een rit naar het centrum van de mooie badplaats El Campello duur ongeveer 10 minuten. De andere kant op, ben je in ongeveer in 20 minuten in Benidorm.

Kenmerken

Bouw
StatusVerkocht
Type woningVrijstaande villa
UitzichtBerg en zeezicht
LocatieDirecte omgeving kust
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte68 m2
Indeling
woonkamers1
slaapkamers2
Keukens1
badkamers1
Afstanden
Zee1 km
Vliegveld35 km
Golfbaan8 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email