Skip links

Finca in Alhaurin el Grande (vr1386)

€ 379.000

Prachtige mogelijkheid op het platteland, 2 woningen en 5 slaapkamers in omgeving Malaga.

 • woonkamers
  2
  slaapkamers
  5
 • Woonoppervlakte
  213 m2
  Perceeloppervlakte
  5500 m2

Prachtige mogelijkheid op het platteland, 2 woningen en 5 slaapkamers in Alhaurin el Grande, omgeving Malaga

Prachtig landgoed met mogelijkheden om een eigen bedrijf te beginnen aan de Costa del Sol, bijvoorbeeld paarden manege, camping of Bed & Breakfast in de pittoreske omgeving van Alhaurin el Grande, Málaga.

Twee woningen
De in totaal 5 slaapkamers en 3 badkamers zijn verdeeld over twee woningen, die eventueel met elkaar verbonden kunnen worden. Daarnaast is het land ook uitermate geschikt om verschillende fruitbomen te planten.

De hoofdwoning telt 3 slaapkamers en 2 badkamers. De naastgelegen woning telt 2 slaapkamers en 1 badkamer. Deze woning wordt momenteel voor €1.600.- per maand verhuurd en kan ook in de toekomst gemakkelijk verhuurd blijven worden.

Perceel
In de grote tuin of de twee aangelegen percelen kan gecampeerd worden. Er zijn momenteel 5 paardenstallen in gebruik, welke goed onderhouden zijn. In het zwembad en op een van de verschillende terrassen is het genieten van hetgeen de natuur u te bieden heeft. Alle vergunning zijn up-to-date en ook is de eigen water voorziening goed geregeld.

Dit alles op 5 minuten van de winkels, 10 minuten van de golfbanen, 20 minuten van het vliegveld, en 20 minuten van het strand.

Kenmerken

Bouw
StatusBestaande bouw
Type woningVrijstaande villa
Bouwjaar1976
UitzichtLandschappelijk
LocatieLandelijk
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte213 m2
Perceeloppervlakte5500 m2
Indeling
woonkamers2
slaapkamers5
Keukens2
badkamers3
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email