Skip links

Fabuleuze villa in El Campello (vr1466)

€ 3.200.000

Volledig onder architectuur en design gerenoveerde villa in El Campello, Alicante

 • woonkamers
  3
  slaapkamers
  9
 • Woonoppervlakte
  583m2
  Perceeloppervlakte
  1160m2

Volledig gerenoveerd
betekent hier daadwerkelijk volledig: dubbele muren met spouw, dubbel glas, vloerisolatie, vloerverwarming lift, airco, luxe materialen, kookeiland, prachtig design, waanzinnig zwembad van 15 x 7 meter. etc. etc.

Bij een bezoek aan deze woning zult u zien dat de woning tot in de puntjes verzorgd is. Eerste klas materialen en zeer zorgvuldig afgewerkt, tot op het perfecte.

Bijzondere plek
Deze villa staat op een bijzondere plek, pal aan de Middellandse Zee met een privé toegang naar het strand.
Rijafstand vanaf het vliegveld Alicante 19 minuten. Afstand naar Alicante centrum 15 minuten.

Volledig zeezicht
Voor zover het oog reikt volledig frontaal zeezicht. Kijkend richting het zuiden geniet je van het uitzicht over de kustlijn richting de stad Alicante. In de avonduren geven alle lichtjes aan kilometers lange kustlijn nog een extra aspect aan dit superieure zeezicht

Zowel investeringsobject als familiehuis
Met zijn 3 woonkamers, 2 keukens, bijkeuken, 9 slaapkamers en 9 badkamers en inpandige garage, 2 tuinhuisjes is deze villa geschikt als verhuurobject. Maar ook voor gebruik als familiehuis is dit buitengewoon geschikt. Door de wijze van architectuur en design heeft het zijn intimiteit behouden.

Zo is de kamer aangrenzend aan de woonkamer uitermate geschikt als studeerkamer, overigens is deze eveneens met zeezicht.

Verhuurvergunning
Verhuurvergunning is aanwezig.

INDELING:

Indeling begane grond: entreehal, lift, gang, woon- en eetkamer, open keuken, 5 slaapkamers allemaal met eigen badkamer en suite, toiletruimte, technische ruimte en garage. De bebouwde oppervlakte van deze verdieping is 265 m2.

Indeling van de eerste verdieping: ontvangsthal, lift, 2 gangen, woonkamer met bargedeelte, ladies-cave met open haard, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer, 2 toilet ruimtes. De bebouwde oppervlakte van deze verdieping is 265 m2.

Indeling tweede verdieping: hal, lift, een separate slaapkamer met een eigen badkamer. De toegang naar deze unieke slaapkamer (Torenkamer) loopt via een dakterras met een oppervlakte van 55 m2. Verder vind je op deze verdieping nog een technische ruimte.

Torenkamer
Deze speciale kamer is de slaapkamer die zich op de tweede verdieping bevindt. Vanaf het grote dakterras van 55 m2, grenzend aan deze slaapkamer, geniet je geheel privé van het prachtige uitzicht over de Middellandse zee en de kustlijn richting de stad Alicante.

De slaapkamers en badkamers
9 luxe kamers met elk 9 complete designbadkamers. Alle slaapkamers hebben horren weggewerkt in de ramen. Lengte van de bedden 210 cm.

De woonkamers
3 woonkamers, waarvan 1 met een open haard en 1 met barruimte.

De keukens
2 keukens en 1 bijkeuken. De grote keuken op de eerste verdieping is voorzien van 2 vaatwassers, 2 ovens, magnetron, dubbele koel-/ diepvrieskast en een groot kookeiland met riante zitgelegenheid, afzuiging en verlichting in verlaagd plafond. De bijkeuken is uitgerust met een wokbrander, afzuigkap,en een koel-vriescombinatie.

Zwembad
Ten zuiden van de woning, aan de zeezijde, ligt het verwarmde zwembad met de riante afmetingen van 7 x 15 meter, diepte tot 3 meter. De reiniging van zwembadwater gebeurt op basis van zoutoplossing, alsmede UV-C reiniging. Puur voor alle zekerheid is er hier gekozen voor een dubbel systeem.

Privétoegang zee
Vanaf het zwembadterras voor de woning is er een privétoegang naar het strand voor de woning.

Energie en klimaatbeheersing
Vloerverwarming en airconditioning door de hele woning. Zonnepanelen in combinatie met batterijen voor de opslag van opgewekte energie. Zwembadverwarming door middel van twee zwaar uitgevoerde warmtepompen.

Veiligheid
De woning voldoet volledig aan allerlei veiligheidseisen inclusief rookmelders.

Volledig gerenoveerd in 2022
De buitengevels, met een doorsnee van 40 centimeter, zijn volledig geïsoleerd. Opgetrokken uit een steens buitenmuur, spouwruimte en halfsteens binnenmuur. Alle installaties en alle leidingen, zowel water als elektra, zijn volledig nieuw. Warmwatercircuit is een ringcircuit welke aan/uit te schakelen is. Ook is er extra waterdruk geregeld via een hydrofoor waardoor ook iedereen tegelijk gebruik kan maken van de badkamers. De waterontharder zorgt altijd voor fijn en zacht water.

Rondom de woning
In de directe omgeving van het zwembad staan twee tuinhuisjes. Een daarvan is geheel voorbereid voor een buitenkeuken. Er is een buitendouche en de af- en aanvoeren voor een buitentoilet zijn aanwezig. Via de elektrisch bediende inrijpoort voor de auto´s, kom je op een ruime parkeerplek voor meerdere auto´s van waaruit je ook de garage in kunt rijden. Overigens is er aan de straatzijde parkeerruimte voor minimaal 6 auto’s. Aan de noord- en westzijde van de woning is een mooie tuin aangelegd, uiteraard voorzien van een sproei- en irrigatie systeem.

 • Verhuurvergunning
 • Ruime lift over alle 3 verdiepingen
 • Inpandige garage met technische ruimte voorzien van een werkbank
 • Beveiliging met alarm en camerasysteem
 • Zonnepanelen inclusief accu pakket
 • Zonneschermen aan zonzijde.
 • Meerdere televisies

Kenmerken

Bouw
StatusBestaande bouw
Type woningVrijstaande villa
Bouwjaar1992
UitzichtZeezicht
LocatieEerste lijn
Oppervlakte en volume
Woonoppervlakte583 m2
Perceeloppervlakte1160 m2
Indeling
woonkamers3
slaapkamers9
Keukens3
badkamers9
Opslag3
Afstanden
Vliegveld25 km
Golfbaan8 km
Geïnteresseerd in deze woning?Call +34 651 531 468Stuur email