Veel kopers van een huis in Spanje hebben we als aankoop makelaar in Spanje op weg geholpen. Hieronder vertellen zij over hun persoonlijke ervaringen met Huizen In Spanje.

"Betrouwbaar, snel, flexibel en scherp"

Na jaren rond gekeken te hebben, gebeurde het dan toch plotseling. We liepen tegen een huis aan in Spanje dat we alle twee geweldig mooi vonden. Maar al snel kwam het besef dat je in Spanje echt niet zonder een betrouwbare partner ter plaatse kunt. Iemand die je door het complexe landschap van de aankoop, onderhandeling en de administratieve en juridische afhandeling kan loodsen. Roy en Rinus van Huizen In Spanje waren niet alleen betrouwbaar, maar ook snel, flexibel en scherp. Tot het allerlaatste moment stonden ze voor ons klaar en gingen echt tot het uiterste om ons te helpen. Zelf en met hun uitgebreide netwerk. Huis in Spanje? Ga gerust naar Huizen In Spanje!
Muchas gracias!!

Mark en Mariëlle Buitenhek Malestein Drunen -  Bonalba Muchamiel, december 2018

"Niets was hen te veel, het zijn gewoon toppers.

Wij kwamen bij toeval op de site van Huizen In Spanje terecht en hebben daar veel op gekeken. De huizen en het gebied spraken ons wel aan en we hebben een mail gestuurd voor informatie over Costa Blanca. We kregen gelijk antwoord op onze vragen en het voelde heel vertrouwd. Rinus en Roy vroegen wat we zochten en gingen voor ons aan de slag.

In januari zijn we naar Spanje gegaan. We zijn 3 dagen met Roy op pad geweest en we hebben veel huizen in onze prijsklasse en naar onze wensen gezien. Lees verder

Joke en Frank Wiering Monnickendam, Nederland - Busot - Spanje, juni 2018

Lees meer ervaringen van onze relaties

Direct meer weten?
Bel: 0034 699775233

Elke dag stellen meer dan 20 mensen hun vragen direct!